Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Hjemme hos dig/Facebook
Target
For unge og voksne
Foredrag & debat

Forsamlingshuset

28.04.21
ENSOMHED

Vi har i denne debat fokus på ensomhed og hvad vi kan gøre for at komme ensomheden til livs; under covid-19 har mange nok oplevet dette, men selv uden covid-19 kan ensomhed være et stort problem for mange. Vi har inviteret en række institutioner ind, der dagligt prøver at gøre noget ved ensomheden ved blandt andet at skabe nye fællesskaber. I denne debat kan du bla. møde folk fra Headspace, Herstedvester Kirke, Opstandelseskirken og ABC – Albertslund Boligsociale Center, der alle arbejder med ensomhed.

Alle stederne arbejder til dagligt med at tackle ensomhed på mange forskellige måder; I ABC arbejder de f.eks. med at vi alle har ret til at bo et sted, hvor vi føler os trygge og anerkendt, indgår i et fællesskab og har mulighed for at udvikle os. I begge kirker skaber de fællesskaber gennem eksempelvis fællesspisninger, fælleslæsninger og en række andre tilbud, mens Headspace giver mulighed for, at der er altid er en at tale med og har fokus på unge, der rammes af ensomhed.

Alle de medvirkende medbringer desuden også en bog, en film eller måske et stykke musik, der har betydet noget for dem i forhold til ensomhed og som de gerne vil anbefale.

Under programmet er I meget velkomne til at stille spørgsmål i chatten. Hvis du har spørgsmål på forhånd, så send dem gerne til René på rel@albertslundbib.dk.

Vores panel til debatten:

Henrik Christian Friberg, Opstandelseskirken

Louise Østergaard Andersen, ABC

Marianne Nicolaisen Kristensen, Herstedvester Kirke

Ninna Birgitte Stubbe Teglbjerg, Headspace

René Larsen, moderator

Du kan streame programmet her