Glæd jer til AVISEN LIVE Litteraturfestival 3. juni 2023

Velkommen til en sommerdag med litteratur, musik, croquis, fællesspisning og god kaffe!

Nu er vi klar med programmet for endnu en fantastisk litteraturfestival i stemningsfulde rammer i Porten, det tidligere Vridsløselille Statsfængsel. Årets festival byder på en alsidig mængde forfattere, kunstnere og musikere, alle klar med helt unikke bidrag til en helt unik festival. 

Lørdag 3. juni kl. 12-20 kan du opleve både forfattersamtaler, oplæsninger, musikalske eksperimenter, croquis, teater, fællesspisning og fællesskab. Der er nyt både fra det litterære udland, fra det lokale fængselsliv, fra klimaet og fra tidens hedeste debatter. Dyk ned i hele programmet på avisenlive.dk og følg med på festivalens facebook og instagram.

Billetter købes på Forbrændingens hjemmeside for 220 kr. for hele dagen

 

Glæd jer til at møde...

​​​​​​​

 

 

Hvad er AVISEN LIVE?

AVISEN LIVE er en levende litteraturfestival med højt til loftet og uhøjtideligt fællesskab.

Vi serverer de bedste forfattere, musikere og performere som sektioner i en lørdagsavis. Lige fra forsidens udsyn over de store idéer til bagsidens anarkistiske stribetegninger og de faste rubrikker med dagens vejr og navnestof. 

På AVISEN LIVE vil du opleve interviews og veltilrettelagte paneldebatter med fremtrædende kulturpersonligheder, tænkere og forfattere. Der vil også være litterære performances – som f.eks. poetry slam og skarp satire – og musikalske indslag, som fællessang, musikalske oplæsninger og en fed afslutningskoncert.

Kom som du er! AVISEN LIVE er en uformel og hyggelig festival, som lægger op til et engageret og spørgelystent publikum, men også giver plads til, at man bare kan komme og lytte og mærke, hvad der sker, når der er tid til fordybelse.

AVISEN LIVE giver dig litteraturfestival på en ny måde.

Bag AVISEN LIVE står Albertslund Bibliotek og spillestedet Forbrændingen. I 2022 rykkede vi for første gang ud i sommerdagen og ind i helt nye rammer i det tidligere Vridsløselille Statsfængsel med A. Enggaard A/S som samarbejdspartner.

AVISEN LIVE har også en fast scene på Badesøen Festival i Albertslund, næste gang lørdag den 5. august 2023.