Avisen Live 2021

Avisen Live er Albertslunds helt egen og helt unikke litteraturfestival. Sæt kryds i kalenderen d. 2 oktober 2021, hvor vi igen vender tilbage med et program i topklasse.

Festivalen er opdelt i forskellige sektioner, præcis ligesom en god, gammeldags papiravis, som fortolkes live. Forestil dig en forstørret dagligstue med bløde møbler og højt til loftet. Du smækker benene op eller slænger dig i sofaen med en kop kaffe eller en kold øl og går på nysgerrig opdagelse i en poetisk, sjov og klog avis, hvor aktuelle forfattere leverer nye perspektiver på alt fra internationale nyheder, sex og samliv, eksistens, debat, kontaktannoncer og kryds&tværs. Lørdagshygge på højt plan.

På Avisen Live vil du opleve interviews og veltilrettelagte paneldebatter med fremtrædende kulturpersonligheder, tænkere og forfattere, hvor der er tid til fordybelse. Der vil være litterære performances - som f.eks. poetry slam og skarp satire - og musikalske indslag, som fællessang, musikalske oplæsninger og en fed afslutningskoncert.

Kom som du er! Avisen Live er en uformel og hyggelig festival, som lægger op til et engageret og spørgelystent publikum, men også giver plads til, at man bare kan komme og lytte og opleve, hvad der sker, når der er tid til fordybelse.

Avisen Live varer hele dagen lørdag den 02. oktober på spillestedet Forbrændingen og der vil være mad, snacks, bagværk og masser af kolde og varme drikke at købe.

Prøv Avisen Live! Litterær hygge på højt plan.

Vi passer på hinanden

Vi gør alt for at leve op til myndighedernes anbefalinger hvad angår Corona. Forhåbentligt ser situationen anderledes ud til Oktober. De generelle retningslinjer kan læses her: forbraendingen.dk/covid-19/

Du kan tjekke de forrige års programmer på nedenstående links:
2019
2020

Følg med på facebook eller instagram

Redaktionen

Chefredaktør: Jon Auring Grimm
Redaktør: Sigrid Radisch Bredkjær
Avisdreng: Niels Offenberg

Skriv til redaktionen på jag@albertslundbib.dk