Læsekredse

Kan du lide at læse, og drøfte det du læser med andre? ... så er en LÆSEKREDS måske noget for dig!

Læsekredsene på biblioteket er større eller mindre grupper af ”læseheste”, der er sat sammen eller har fundet sammen især på grund af stor almen læselyst og/eller på grund af en fælles interesse for fx en bestemt type litteratur. Grupperne vælger selv, hvad de vil læse og de vælger også selv tid, sted og intervaller for gruppens møder. Oftest mødes grupperne ca. én gang om måneden.  
 
Hver gruppe får deres helt egen kontaktperson på biblioteket, som gerne hjælper med at booke lokaler, og skaffer de valgte bøger samt eventuelt anmeldelser og lignende i det nødvendige antal eksemplarer.  
Der er også rig mulighed for at få inspiration fra bibliotekarerne, som elsker at guide jer til gode læseoplevelser, der passer lige til jeres gruppe.

Biblioteket hjælper dig med at finde en læsekreds, der gerne vil have flere medlemmer eller med at danne en ny. Vi anbefaler, at der min. er 5 deltagere i en gruppe, og max 12.

Har du lyst til at deltage i en af læsekredsene, eller ønsker du at starte en helt ny læsekreds, så er du meget velkommen til at kontakte biblioteket på tlf.: 43 68 70 00 eller sende en mail til bibliotek@albertslund.dk