Lektiehjælp til børn og unge

24.08.21
Mandag og torsdag på Hedemarksvej 16 fra kl 17-19 fra 2. september 2021

Har du brug for hjælp til lektier, opgaver eller lignende?

Så bare tag det roligt! Du har nemlig mulighed for at få hjælp af dygtige lektiehjælpere hver mandag og torsdag på Hedemarksvej 16 fra klokken 17-19. (for enden af Ungehuset)

Er du i tvivl om de lige kan hjælpe dig? Så fortvivl ikke, bare kig forbi og få dig en snak med en af lektiehjælperne, så skal I nok finde en løsning!

Har du andre spørgsmål, så bare ring til Lone Kaas på tlf. 60 66 00 60 eller send en mail

Har du brug for lektiehjælp til dit barn eller din teenager?

Selv om du gerne vil hjælpe dit barn eller teenager med lektierne, kan det være svært at nå det hele, da der jo er så mange forskellige ting man som forældre har ansvar for.

Når børnene kommer op i de større klasser, kan det også være en udfordring for dig som forældre at hjælpe, da undervisningen og opgaverne har ændret sig siden du selv gik i skole.

Heldigvis har vi en masse pensionerede og passionerede lektiehjælpere som ønsker at bruge deres fritid på fortsat at hjælpe børn og unge med lektierne.

Dit barn eller din teenager kan derfor få hjælp med lektierne hver mandag og torsdag klokken 17-19 på Hedemarksvej 16, 2620 Albertslund

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Lone Kaas på tlf. 60 66 00 60 eller send en mail

Du er meget velkommen til at komme med dit barn første gang hvis du ønsker at møde lektiehjælperne og ellers kan du bare sende dit barn eller din teenager ned til Hedemarksvej 16, så skal vi nok tage godt imod.

Rutevejledning til Hedemarksvej 16

Lektiehjælpen foregår på Hedemarksvej 16 som ligger midt i Hedemarken for enden af Ungehuset.

Hvis du er på cykel, kan du følge skiltene mod Ejendomskontoret, for Ungehuset ligger på Den Røde Plads ligesom Ejendomskontoret og Coronacentret (det gamle bibliotek).

Er du i bil er det letteste at parkere på parkeringspladsen ved Hedemarksvej 12, derfra følger du skiltet mod Coronacentret som ligger ved siden af Ungehuset.

Lektiehjælpen arrangeres af Albertslund Bibliotek i samarbejde med AKB i Hedemarken. Ønsker du at være frivillig lektiehjælper, så send en mail til Niels Offenberg