Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
Gratis
Target
For alle
Børn & unge

Tag med på dragejagt!

27.06.22 - 31.08.22
Test din viden om fantasy og quiz med dine venner hele sommeren - udendørs med start ved Albertslund Bibliotek

Ildsprudende drager, ondskabsfulde skovhekse, frygtindgydende dementorer og flere andre fantastiske fantasyvæsner er stukket af fra biblioteket! De har gemt sig rundt omkring i Albertslund, og vi har brug for hjælp til at få dem tilbage til bøgerne igen (ellers bliver de så kedelige…).  

Tag på en digital fantasy-jagt med biblioteket og den gratis app WOOP. Turen starter ved biblioteket og fører dig rundt i Albertslund på din jagt efter bøgernes magiske væsner. Undervejs får du testet din viden om nogle af de mest kendte fantasyfortællinger – så der er en oplagt mulighed for at dyste mod venner, søskende og forældre. Ruten bliver max. 2 km lang. 

Vær med i lodtrækningen om en splinterny, spændende fantasybog! Send et screenshot senest når du har gennemført quizzen (senest 31. august 2022) til 5177 5106 eller bib.boer@albertslund.dk.

MOBIL QUIZ – HVORDAN GØR MAN? 

For at tage på quiz med Lucky Luke og Albertslunds fantasy-væsener kræver det en smartphone, og at du downloader den gratis app WOOP, som er udviklet af Det Danske Spejderkorps. 

Sådan gør du: 

- Download WOOP i App Store eller Google Play 
- Gå til hovedindgangen på Albertslund Bibliotek 
- Start app’en og log ind med Facebook, mail eller som gæst 
- Vælg ”Find jagt” 
- Find og vælg den jagt du vil prøve (”Det Vilde Vest-quiz i Albertslund” eller ”Fantastiske fantasyvæsner i Albertslund”) 
- Tryk på ”Start” 
- Følg kortet i app’en og svar på de spørgsmål, der dukker op undervejs 

OBS! Appen skal være åben under hele turen, så det er en god ide at lade sin telefon helt op inden eller tage en powerbank med.