Kostskoleliv

Af Anonym (ikke efterprøvet)
06.05.22
Emneliste for børn

Kostskoleliv kan dække over mange slags bøger. Denne liste har blandt andet denne slags:

Akademier for kommende specialagenter: Hvis du har en hemmelig agent i maven, er kostskoler for unge agenter sikkert lige sagen. Her kan du blive bedre til spionage, til at skygge nogen eller måske kan du blive rigtig god til at knække koder? Kom med indenfor på en række toptunede agentakademier, som du kan overveje at søge ind på.

Skoler for dem med skarpe øjne: Når du skal løse mysterier eller opklare mord, er det vigtigt, at du er modig og tænker hurtigt. Har du endnu ikke udviklet disse evner, så fortvivl ej. Alle kan bygge videre på sin indre detektiv. Kom med indenfor på kostskoler, hvor hemmeligheder og mysterier fra fortiden lurer bag de tykke mure.

Skoler for superhelte og superskurke: Mon der findes kostskoler, hvor du kan lære at blive sådan en helt, der kan redde verden? Ligesom heltene fra Marvel? Garanteret! Men tænk, at der faktisk også findes en skole, der træner superskurke. Læs med og tænk over hvilken type skole, der passer til dig.

Skoler for magikere: Hvis du tror, at Hogwarts er den eneste skole for magikere, må du tro om igen. Det vrimler med fantastiske og gådefulde kostskoler for børn med magiske evner. Du skal måske lede lidt, og nogle af skolerne kan du kun finde, hvis du bliver inviteret indenfor.

Skoler for elever med særlige evner: Hekse, spøgelser, vampyrer og andre overnaturlige væsner kan ikke gå på almindelige skoler. Heldigvis eksisterer der særlige kostskoler, hvor elever med behov for at drikke blod, kaste besværgelser eller noget andet vildt kan udforske deres evner. Tør du bo side om side med dem?

Hent emnelisten på biblioteket eller se det vedlagte link

Filer