Er du vild med vinyl?

07.05.21
Er svaret et begejstret JA! kan vi glæde dig med, at du nu kan låne vinyl på Albertslund Bibliotek.

Det var været en udsøgt fornøjelse for vores to musikhoveder René og undertegnede at starte bibliotekets nye vinylsamling op.  Samlingen tæller pt. ca. 200 vinylplader og der kommer flere til måned for måned.

I samlingen finder du bl.a. lækkerier som genudgivelser af jazznavne fra eksempelvis pladeselskabet Blue Note, ny dansk og international rock, pop og singer/songwriters og så er der også en god stak uomgængelige rockklassikere.

Du finder vinylsamlingen i musikafdelingen som - ligesom resten af biblioteket - er blevet nyindrettet i nedlukningsperioden. Kom forbi og se, det er blevet så lækkert.

Vi glæder os til at se jer!