Udforsk Pakistan i ny billedudstilling

12.09.22
Selvom landet kun har eksisteret siden 1947, har Pakistan en ældgammel sjæl og en historie, der har rødder der går flere tusinder år tilbage.

Det var her, de ældgamle kulturer – Induskulturen og Gandhara – florerede, og hvor et væld af religioner, kulturer, folk og traditioner, der stadig inspirerer Pakistans mangfoldige ånd, blomstrede.

Pakistan er også et land med en stor variation af naturligt terræn. I den nordlige del af landet mødes Himalayabjergene med Karakoram og Hindukush bjergkæderne, og forbløffer sindet med deres omfang og skønhed. Bevæger man sig sydover, kommer man igennem såvel frodige, grønne sletter omkring Indusfloden, farverige ørkener i Thar og Cholistan inden man når den fejende kystlinje, der strækker sig hundredvis af kilometer langs Det Arabiske Hav.

Pakistans ambassadør, Ahmad Farooq, præsenterer på denne fotoudstilling en række af hans egne fotos fra Pakistan. Der afholdes fernisering tirsdag den 20. september kl. 10.30-11.30.