Ramasjang redder frøerne - og du kan hjælpe til!

13.04.21

Syng med og grav et hul – det er det første lille frøspring for at hjælpe alle frøerne i Danmark.

Fra tirsdag d. 13. april kan du og din familie hente jeres eget frøspil, som er fuld af bevægelse, fakta og aktiviteter med frøer.
Vi har en pæn bunke med spil som kan hentes i bibliotekets åbningstid, så længe lagers have – max. et spil pr. familie.

5 ting du kan lære om frøer

I kan også tage på frø-skattejagt – vi har nemlig gemt fem QR-koder, som I skal gå på jagt efter. Bagefter ved I endnu mere om de danske frøer – for bag hver QR-kode fortæller Rosa fra Ramasjang på en lille film om de danske frøer.

Frøskattejagten starter ved Biblioteks bagindgang, ud mod Nordmarks Allé. Gå til højre ved Musikteatret og følg bygningen rundt om hjørnet, hvor der ligger en p-plads og en græsplæne med en totempæl – her finder I skattejagten. Når I finder posterne skal I scanne QR-koden med en telefon og se den lille film (hver film varer ca. 30 sekunder).

Vi opfordrer til at følge myndighedernes råd og retningslinjer vedr. COVID-19.

God fornøjelse!

5 ting du kan gøre for frøer

Du kan også være med til at redde frøerne, og det er endda sjovt!
Her er 5 ideer til frøaktiviteter, måske har du lyst til at prøve et par af dem?

Find de 5 tips til hvordan du kan hjælpe frøerne her

5 bøger du kan læse med frøer i - Find dem her