På museum med børnene i Påskeferien

06.04.20
Bare fordi museerne har lukket, kan man stadig besøge dem - online

Påskeferien plejer at være højsæson for at besøger museer og zoologiske haver. Det kan man ikke i år. Men derfor kan man godt blive klogere sammen alligevel. Her er nogle bud til, hvor I kan tage hen sammen - uden at forlade hjemmet.

Zoologisk Have holder Zooskole hver dag kl 10, hvor man kan blive klogere på dyrerne og hvordan deres dag i haven går. Som i en rigtig skole er der også frikvarter, hvor det er mere sjov og ballade - men stadig med dyr. Hvis man lige kom for sent i skole, og ikke nåede det til kl 10, så kan man se videoerne på deres Facebookside (man skal bare spole lidt i dem, før undervisningen starter).

Randers Regnskov laver også live undervisning om dyr - blandt andet går de på jagt efter dovendyret, så er så svært at finde, og man kan blive klogere på dyrelort. Se de tidligere undervisningsforløb på deres Facebookside

Er du mere til fysik og kemi, så kan du besøge Eksperimentarium, som har en række undervisningsvideoer om forsøg du kan lave derhjemme, samt en masse andre videoer, der gør dig klogere på videnskaben.

Danmarks Tekniske Museum viser rundt på museet, og fortæller om de mange tekniske vidundere, der er blevet opfundet i tidens løb. De har også quizzer og andre fornøjelige aktiviteter, som man kan lave derhjemme

Er du kan af Peter Madsens Valhalla tegneserie, så har Storm P. Museet åbnet op for en virtuel rundvisning i deres udstilling, hvor du får en hel masse at vide om Valhallategneserien og dens skabere.

Rigtig god Påskeferie!