Ordskælv

06.09.19
Skriveøvelser og samvær for 10-16-årige

På Bibliotek og Medborgercenter Hedemarken er et nyt samarbejde ved at tage form: Det prisvindende nonprofit-forlag Ordskælv, som grundlæggende set er en ungedrevet bevægelse med fokus på litteraturaktivisme, er flyttet ind.

Første fælles initiativ er et skriveværksted for børn og unge mellem 10 og 16 år, som mødes hver onsdag mellem kl. 17 og 19. Forfatter og underviser Liv Ea vil sammen med de deltagende finde Hedemarkens ord frem og få dem ud i lyset. Der skal skrives og snakkes, læses og fortælles. Og selvfølgelig hygges godt igennem. Deltagerne præsenteres for alle de redskaber, der skal til for at kunne sætte ord på de historier og fortællinger, som vi alle sammen går rundt med. Der er ingen tilmelding og selv om du ikke kommer første gang, kan du sagtens komme til de efterfølgende gange – én eller flere gange!

Så er du mellem 10 og 16 år, og kan lide historier og ord, så kom forbi onsdag d. 11. september kl. 17, hvor vi går i gang med skriveøvelser, plot-udvikling, gys, digte, dialoger og lige præcis det DU har på hjerte.

Albertslund Bibliotek ser frem til samarbejdet med Ordskælv og bakker op om deres ambition om at fremme generationer af stærke skrivere, empatiske læsere og kreative tænkere i hele Norden.

Liv Ea er 20 år gammel, vokset op i Valby og er den ældste i en søskendeflok på fire. Hun er uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur og udgav sin debutroman i 2018. Hun har tidligere undervist både i kreativ skrivning og i læsestyrkelse. Udover at skrive arbejder Liv i en boghandler, hvor hun oftest er at finde blandt billedbøgerne.