Mundbind på biblioteket

26.10.20
Fra og med torsdag den 29. oktober skal du bære et mundbind eller visir, når du går rundt på biblioteket

Det er en del af de corona-restriktioner, som regeringen meldte ud fredag den 23. oktober.

Hvis du sidder ned for at studere, læse en bog eller en avis eller bruge vores computere, så må du gerne tage mundbindet af.

Derudover er der i biblioteksrummet også afstandskrav og håndsprit – som du har kendt det siden foråret.

Biblioteket kan stadig afholde arrangementer, så længe publikum sidder ned med god afstand. Biblioteket er en kulturinstitution på linje med teatre, biografer eller fodboldstadioner, og her gælder der særlige regler hvad antallet af deltagere angår.

Efterårets arrangementer gennemføres som planlagt, og læsekredsene mødes også stadig med god afstand og fokus på hygiejne.

Det bliver en hel uvant situation at se alle jer lånere med ansigtet beskyttet, og at vi som personale også skal have værnemidler på. Det er meget anderledes, end vi er vant til. Men vi er glade for, at vi stadig kan holde biblioteket åbent for jer. Det betyder rigtig meget for os.

Derudover har vi et hav af e-bøger og lydbøger på eReolen og eReolen Go. Se hvordan du kommer i gang her