Masser af bøger og masser af plads i kufferten

26.06.19
Kan det overhovedet lade sig gøre? Ja, hvis du læser eller lytter til dine bøger på eReolen eller eReolen GO!

Kender du det med at finde plads til bøgerne i feriekufferten udvikler sig til en værre gang tetris, og de andre ting du skal have med på ferien bliver henvist til et lillebitte hjørne? For det er rart at have forskelligt læsestof med til udlandsrejsen, i sommerhus eller en tur på camping, og det kan være svært at begrænse sig. Der skal lige være plads til en let og uforpligtende bog, der nærmest læser sig selv, klassikeren du har drømt om at læse i årevis, en spændende krimi eller den roman, der tog alle anmelderne med storm.

Vil du spare plads i kufferten kan du læse og lytte til dine bøger på eReolen i stedet. Du får adgang til tusindvis af e-bøger og netlydbøger via din mobil eller tablet. Husk også eReolen GO!, børnenes app der indeholder alle børnebøgerne fra eReolen, og gør det ekstra let for de 7-14-årige at finde e-bøger og netlydbøger.

Husk at låne og downloade bøgerne inden du tager til udlandet, så slipper du for at bekymre dig om dit dataforbrug i tilfælde af, at der ikke er wifi på feriestedet.

Rigtig god sommerferie! Vi håber I får en masse gode læseoplevelser.

App’en eReolen og eReolen GO! Henter du i App Store eller Google Play