Måske er et landskab tusinde landskaber

Et nyt lydværk skrevet til Vestegnen af Adda Djørup

Forfatteren Adda Djørup har skrevet et meditativt og sanseligt lydværk i fem dele til Vestegnens særlige natur. Du kan høre værket som podcast, mens du går tur i fem forskellige områder i Albertslund, Vallensbæk, Hvidovre, Høje-Taastrup og Ishøj. I Albertslund er en helt særlig, tilgroet have ved den tidligere Roskilde Kro udgangspunkt for lydværket i Egelundsparken.

Lydværket er bygget op som en leg med ordet ’måske’. Det stiller spørgsmålstegn ved, hvad der former et landskab. Og hvordan landskabet former os. Måske kan landskabet omkring os se helt anderledes ud?

Du kan få en smagsprøve på værket her:

Find lydværket her eller i din app til podcasts (Apple, Google, Spotify):

Vælg det afsnit, du vil høre. Nyd lydværket, mens du følger ruten på kortet. Får du lyst til mere kan du besøge en af de andre lydvandringer i de fire andre kommuner!

Rute i Albertslund

Ruten svarer cirka til et afsnit på 20 minutter i behageligt tempo.

Lydværket ‘Måske er et landskab tusinde landskaber’ lanceres i anledning af Vestegnens Kulturuge, som i 2021 har temaet ‘Naturens steder - Stedernes natur’.
Når du er i Egelundsparken, kan du også opleve kunstværket 'Flyttet istid / Ice Age Relocated' af Camilla Berner, også skabt til Vestegnens Kulturuge. Se mere her: http://vkir.dk/FLYTTETISTID

Tag en ven, din familie eller dig selv med ud og oplev et meditativt og sanseligt lydværk midt i Vestegnens mangfoldige landskab. God fornøjelse!

Om Adda Djørup
Adda Djørup (f.1972) debuterede i 2005 med 'Monsieurs monologer' og har siden skrevet lyrik, prosa og dramatik, senest romanen 'Bulgakovs kat'. Adda Djørup er alsidig og eksperimenterende og skriver med stor sproglig entusiasme, sanselighed og humor.

MÅSKE ER ET LANDSKAB TUSINDE LANDSKABER
Tekst, idé, indtaling: Adda Djørup
Musik: Nikolaj Hess
Lyddesign: Peter Helms

Lydværket er skabt i samarbejde med bibliotekerne i Albertslund, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj og Vallensbæk.

Med støtte fra