Jens Andersen vinder Læsernes Bogpris

Stort tillykke til Jens Andersen, der modtager Læsernes Bogpris 2019 for biografien om Kim Larsen, ”Mine unge år”. Den 25. april kan du opleve Jens Andersen på Albertslund Hovedbibliotek med sit foredrag om den nu prisbelønnede biografi.

”Det er et meget personligt og fint portræt af en romantiker og fritænker, fra han kom flyvende med storken efter krigen til han fik masser af succes som forsanger i Danmarks mest populære rockorkester i begyndelsen af 70'erne. Man kan høre Kim Larsen tale, når man læser bogen. Det er som at sidde med i køkkenet i Odense, og man kan jo selv skænke sig et glas portvin, mens man læser.” skrev Litteratursiden.dk i sin anmeldelse af bogen. Du kan låne bogen her

Jens Andersen er kendt for prisbelønnede biografier om bl.a. Tove Ditlevsen, H.C. Andersen, Astrid Lindgren og Kronprins Frederik og kan nu tilføje Læsernes Bogpris 2019 for Kim Larsen biografien ”Mine unge år”.

Læsernes Bogpris uddeles i år for 16. gang af Danmarks Biblioteksforening og Berlingske i tæt samarbejde med landets biblioteker. Med æren følger en check på 100.000 kr..

Vi er stolte over at kunne byde Jens Andersen velkommen til Albertslund Hovedbibliotek den 25. april, hvor han fortæller om Kim Larsens farverige liv og arbejdet med "Mine unge år". Bestil billetter her.