Forsamlingshuset - få de lokale nyheder her!

14.04.21
Ny arrangementsrække på Albertslund Bibliotek - som du kan streame

Serien vil tager emner op, der er aktuelle for Albertslund og altid med en håndfuld lokale gæster i studiet. Der er lagt op til både debat, hyggelig samtale og ikke mindst mulighed for kendskab til, hvad der rører sig i kommunen.

Vi, biblioteket, sætter i den nye programserie fokus på emner, der er aktuelle i Albertslund og vi har hver gang gæster i programmet fra Albertslund. Alle kan sende spørgsmål ind til deltagerne før og efter programmet kan programmet også ses online. Til hvert program beder vi også vores gæster komme med en anbefaling til noget, de gerne vil dele med jer; en bog, en film eller andet, som de gerne vil dele. På den måde er denne nye serie også en mulighed for at lære de deltagende lidt bedre at kende og ikke mindst få sat ansigter på det.

Til det allerførste program, ”Kulturen i Albertslund” 21/4, sætter vi fokus på vores kulturinstitutioner, der nu har været lukket ned i en lang periode under covid-19. Vi har inviteret lederne af Spillestedet Forbrændingen, Biblioteket, Musikskolen, Billedskolen og Vikingelandsbyen til en snak om, hvad der kommer til at ske hos dem, når de kan åbne igen - og ikke mindst hvad de glæder sig til at vise Albertlunds borgere.

Det næste program, ”Ensomhed” 28/4, vil have fokus på ensomhed og hvad vi kan gøre for at komme ensomheden til livs; under covid-19 har mange nok oplevet dette, men selv uden covid-19 kan dette være et stort problem for mange. Vi har inviteret en række institutioner ind, der dagligt prøver at gøre noget ved ensomheden ved blandt andet at skabe nye fællesskaber. I denne debat kan du bla. møde Nina Stubbe Teglbjerg fra Headspace Albertslund, Præst Marianne Nicolaisen Kristensen fra Herstedvester Kirke, Præst Henrik Friberg fra Opstandelseskirken og Louise Ø. Andersen fra ABC – Albertslund Boligsociale Center, der alle arbejder med ensomhed.

Du kan streame programmet på vores Facebook profil og under programmet kan du stille spørgsmål i chatten. Hvis du har spørgsmål på forhånd, så send dem gerne til Niels Offenberg på nio@albertslundbib.dk, og vi hører også meget gerne fra jer, hvis I har forslag til fremtidige emner, som vi kan tage op i FORSAMLINGSHUSET.

Programmerne kan efterfølgende ses på vores Facebookside.