Den klassiske musiks svar på Netflix

09.11.18
Nu kan du streame klassiske koncerter, operaer, dokumentarer og live events fra de store koncerthuse.

Nu giver biblioteket adgang til medici.tv, der er den klassiske musik og ballets svar på Netflix. Du kan streame gamle klassiske koncerter, se balletforestillinger, operaer, dokumentarer, tage en "master-class" og endda opleve live events fra de store koncerthuse som fx Berliner Philharmonikerne, London Symphony Orchestra, Mariinskij-teatret, New York Philharmonic, Concertgebouw, Carnegie Hall, Bolsjojteatret, Pariseroperaen, Festspillene i Salzburg og utallige andre koncertsteder, teatre og festivaler.
Medici.tv udmærker sig ved at have masser af aktuelt indhold fra den internationale klassiske musikscene foruden at indholde de "gamle klassikere".

God koncert!