Brug biblioteket

18.06.20
Besøg biblioteket

I er altid meget velkomne til at besøge Børnebiblioteket - både på Hovedbiblioteket og i Hedemarken - for at læse, lære og lege. Kombiner en cykel– eller gåtur med et hyggeligt biblioteksbesøg og lad børnene få frisk luft til hjernen og kom hjem med nye bøger til at fordybe sig i.

Det kan være en fordel at melde jeres ankomst, for så er børnebibliotekaren forberedt på klassens besøg. Vi står klar til, sammen med læreren, at hjælpe eleverne med at finde gode bøger med de emner de interesserer sig for, og som passer i sværhedsgrad.  Sæt et par timer af tid besøget, og husk at I velkomne til at tage madpakker med.

Lånerkort til eleverne

Har eleverne ikke allerede et lånerkort, skal de ved biblioteksbesøget medbringe deres Sundhedskort og en udfyldt Indmeldelsesblanket, som er underskrevet af en forælder.

Det er altid muligt for jer at spise madpakker på biblioteket. Måske er det muligt at booke et mødelokale, og hvis ikke, er I altid velkomne til at sidde ved cafébordene i forhallen