Brevstem på biblioteket - folkeafstemning om forsvarsforbeholdet

06.05.22
I perioden 20. april til 28. maj kan du brevstemme på biblioteket.

Forsvarsforbeholdet

Den 1. juni 2022 skal danskerne stemme ja eller nej til, om Danmark skal deltage i det europæiske samarbejde om sikkerhed og forsvar ved at afskaffe EU-forsvarsforbeholdet.

Find information her om forsvarsforbeholdet og hvad vi skal stemme om

Brevstem på biblioteket

Du kan brevstemme på hverdage (mandag-lørdag) i den betjente åbningstid i perioden 20. april til 28. maj.

Det er ikke muligt at brevstemme på følgende dage: St. bededag fredag den 13. maj og Kristi Himmelfartsdag torsdag den 26. maj.

Sidste mulighed for at brevstemme er lørdag den 28. maj, hvor vi har ekstraordinært åbent indtil kl. 16.00 - dog kun for brevstemmer.

Husk

Når du vil brevstemme, skal du huske legitimation i form af enten sundhedskort/-app, pas eller kørekort/-app. Så snart du har vist legitimationen til en biblioteksansat, får du udleveret din stemmeseddel og kan gå til stemmeboksen.

Særlige behov

Har du særlige behov i forbindelse med afgivningen af din stemme, fx behov for at brevstemme i hjemmet eller et særligt handicapvenligt afstemningssted kan du ansøge herom. Blanketter kan hentes på biblioteket.

Læs mere om folkeafstemningen på Kommunens hjemmeside