Avisen Live #3 - din litterære festival

13.09.21
Den 2. oktober slår vi igen op i Avisen Live og inviterer dig ind til en hel dag med litterære, poetiske og musikalske indslag

Avisen Live er Albertslunds helt egen og helt unikke litteraturfestival. Sæt kryds i kalenderen d. 2 oktober, hvor vi igen vender tilbage med et program i topklasse.

KØB BILLET TIL AVISEN LIVE HER

Festivalen er opdelt i forskellige sektioner, præcis ligesom en god, gammeldags papiravis, som fortolkes live. Forestil dig en forstørret dagligstue med bløde møbler og højt til loftet. Du smækker benene op eller slænger dig i sofaen med en kop kaffe eller en kold øl og går på nysgerrig opdagelse i en poetisk, sjov og klog avis, hvor aktuelle forfattere leverer nye perspektiver på alt fra internationale nyheder, sex og samliv, eksistens, debat, kontaktannoncer og kryds&tværs. Lørdagshygge på højt plan.

På Avisen Live vil du opleve interviews og veltilrettelagte paneldebatter med fremtrædende kulturpersonligheder, tænkere og forfattere, hvor der er tid til fordybelse. Der vil være litterære performances – som f.eks. poetry slam og skarp satire – og musikalske indslag, som fællessang, musikalske oplæsninger og en fed afslutningskoncert.

Kom som du er! Avisen Live er en uformel og hyggelig festival, som lægger op til et engageret og spørgelystent publikum, men også giver plads til, at man bare kan komme og lytte og opleve, hvad der sker, når der er tid til fordybelse.

Avisen Live varer hele dagen lørdag den 2. oktober på spillestedet Forbrændingen, og der vil være mad, snacks, bagværk og masser af kolde og varme drikke at købe.

Læs om det fulde program og de enkelte sektioner på www.avisenlive.dk