Albertslund Bibliotek - næsten som normalt

16.06.20
Nu med Borgerservice

Vi åbner mere og mere op, så hverdagen ligner nu næsten sig selv på biblioteket. Vi har nu åbent for at du kan læse aviser, bruge biblioteket til at studere eller sidde og læse en historie for dine børn, så længe du overholder myndighedernes retningslinier om afstand og god hygiejne.

Det er stadig ikke muligt at bruge bibliotekets pc'er eller lege med dine børn i børnebiblioteket.

Hovedbiblioteket vender tilbage til almindelig åbningstid - dog stadig kun med betjent åbningstid.

Hovedbiblioteket har åbent for betjening i følgende tidsrum:

Fredag:

Lørdag:

10-14

Bibliotek og Medborgercenter Hedemarken har fra tirsdag d.2. juni åbent i følgende tidsrum:

9-14

11-17

Borgerservice åbner igen fra den 17/6, så du kan få betjening i pas, kørekort, nem-id og sundhedskort. Vi har deværre ikke har mulighed for at vejlede i Borger.dk og de andre selvbetjeningsløsninger på nettet i forbindelse med borgerservice endnu. Tidsbestilling til Borgerservice er nødvendigt. Du kan bestille tid til Borgerservice her.

Borgerservices åbningtider:

10-15

10-15

Fredag:

10-14

Lørdag og søndag:

Lukket

Biblioteket sørger for, at sundhedsmyndighedernes henstillinger overholdes under besøget i biblioteksrummet, så du kan føle dig tryg, når du går på biblioteket.