Forside til emneliste om kærlighedsbøger for voksne i tyverne
Emneliste til unge voksne

New adult - følelser og kærlighed i de svære tyvere

01.03.19
Emneliste for unge voksne

New Adult er genren, der tager over, hvor Young Adult (YA) slipper. YA er som udgangspunkt ungdomsbøger med fokus på teenageårene og de problemer som det første kys & den store kærlighed. I New adult er hovedpersonerne ofte i tyverne, og handlingen centreres typisk om venskabernes snirklede veje og den svære balance mellem det første jobs krav og egne og omgivelsernes forventninger. Her finder du både de sjove, de sexede & de tankefulde. De helt nye og de gamle fra bibliotekets kælder. Her er letbenede og klassikerne. Her er dem om kærlighed og dem om identitet. Samt lidt film. Alle bøgerne findes som papirbog. Nogle også som ebog og andre som lydbog.

Lån dem på biblioteket eller på eReolens app, der er bibliotekernes ebogs- og lydbogsservice til dig.

Filer