Midgårdsskrøner
Midgårdsskrøner

Midgårdsskrøner bog 1 - Ulvetimen

Af Anonym (ikke efterprøvet)
08.03.16
Børnebibliotekarerne anbefaler ny tegneserie: Midgårdsskrøner af Bjørk Matias Friis

Hvis man - som jeg er - vild med med gamle sagn om guderne Thor, Odin, Midgårdsormen og Asgård - og har læst Peter Madsens tegneserie Valhalla tusinde gange. Så glæd jer til at læse bog 1 af den nye tegneserie Midgårdsskrøner - det tegner virkelig godt!

Fortællingen foregår i vikingetiden i perioden år 800 - 1050 e. kr.
Rod er en ung fyr, han er finne og træl hos en ondsindet stormand på øen Bornholm. Rod bliver behandlet virkeligt dårligt hos stormanden Sverre. En dag da Rod rager uklart med sin herre - får Rod som straf at vogte får natten over. Dér møder han to mærkelige trolde, Tveflid og Vidfugl. Disse to trolde har en hemmelig plan med Rod. Så da Rod går med til at hjælpe troldene med til at fange og bedøve den glubske ulv, som gør livet farligt for fæ og kræ på øen, roder han sig ud i meget mere end han kunne forstille sig. Og eventyret starter!  

Jeg glæder mig virkelig til bog 2 - til at følge Rod, Vidfugl og Tveflid sammen med guden Vale ud i verden. Og det tegner til at Rod på mystisk vis, skal føres længere nord på af mærkværdige krigere der venter i skibe uden for Bornholms kyst.

Reserver den her!

Materialer