dobbeltdaten
dobbeltdaten

Dobbeltdaten

Af Anonym (ikke efterprøvet)
06.09.16
Børnebibliotekarerne anbefaler: Dobbeltdaten af Caroline Ørsum

My er bedsteveninde med Freja. De to har meget at tale om - især emnet drenge, synes Freja. Freja er begyndt at gå meget op i drenge. Lidt for meget, synes My.

Freja sms’er med en dreng, der hedder Johan og som hun endnu ikke har mødt. My er lidt lunken ved det at skrive med en, man ikke kender. En dag hvor Freja får My til at tage med på butiks-torvet, er det fordi at Freja skal mødes med Johan uden hun har sagt noget til My. My bliver irriteret og føler det er unfair at hun skulle med – når det ikke er de to piger som skal være sammen – My bliver automatisk det tredje hjul.

Freja skal mødes med Johan igen. Denne gang i Tivoli. Aftalen er at han skal tage sin kammerat Thor med – så vil regnestykket gå op. Johan + Freja og My + Thor = dobbeltdate.

Den dag – hvor pigerne skal mødes med drengene - har både My og Freja sommerfugle i maven. Det er bare det, at det kun er Johan, der dukker op – Thor er der ikke.

Dobbeltdaten bliver helt anderledes end hvad My havde forstillet sig.

 

Det er en rigtig fin letlæsningsbog – om en smule stikken i hjertet og om lettelsens suk. Jeg vil anbefale denne fine bog om My, om at være bedsteveninder og om tiden, hvor man hverken er barn eller ung – men noget midt imellem.

Bestil bogen her!

 

Materialer