Børnenes bog om magi
Børnenes bog om magi

Børnenes bog om magi

Af Anonym (ikke efterprøvet)
09.02.16
Børnebibliotekarerne anbefaler: Børnenes bog om MAGI

I denne spændende bog får man ikke kun en masse gode ideer til trylleri og magiske tricks. Bogen byder også på flotte billeder og en vildt spændende historisk gennemgang af magi og trylleri fra oldtiden til i dag.

Læs blandt andet om hvad der gav held i oldtiden, når man skulle på jagt, de gamle aztekeres magiske kranie Tezcatlipoca, de gamle egypteres dødebog, jødedommens kabbala til de helt store tryllekunstnere gennem tiden så som Robert-Houdin, Houdini og Dante - og bliv meget klogere på det magiske plan.

Jeg bliver utrolig fascineret at denne verden - og tænk engang, hvor fantastsik det må have været, dengang i 1800-tallet, at være publikum til en af Robert-Houdins opvisninger og have set ham udføre et af hans berømte tricks "Det forunderlige appelsintræ". I dette trick, hvor han med magi, kunne trylle et appelsintræ frem og få det til at blomstre og bære frugt på scenen! Det må have været et magisk øjeblik, da han kastede appelsinerne ned til sit publikum - som med deres egne øjne lige havde set frugterne blive til.

Udover disse fine fortællinger, har bogen mange gode opskrifter på hvordan man selv kan lære sjove og enkle tryllekunster.

En rigtig skæg bog, man kan bruge tid på at udforske i sin vinterferie.

Reserver den her!

Materialer