Hest hest tiger tiger
Hest hest tiger tiger

Hest, hest, tiger, tiger

Af Anonym (ikke efterprøvet)
21.07.15
Børnebibliotekarerne anbefaler

Hest, hest - tiger, tiger af Mette Eike Neerlin

Det er ikke let at være Honey. Honey er født med læbe-ganespalte, er skilsmissebarn af en mor, der ikke altid har overskud til at købe ind og en fitness-far med koloenorme overarme, som tit tigger penge fra Honey. Honey har også en storesøster - Mikala - som håndmaler wc-skilte på et beskyttet værksted og elsker kanelsnegle. Skiltene hænger på alle dørene hjemme i lejligheden. Mikala har et psykisk handikap og fylder meget derhjemme.

Honey er vild med Philip fra klassen. Men som om han overhovedet ser hende…? Eller vent! Hun har lige fået en invitation af ham til hans fødselsdagsfest. Hvad skal det nu betyde?

Honey lyver... Det er ikke for at være ond, at hun lyver. Nej, det er slet ikke med vilje. Honey kan slet ikke stoppe sine løgne – når en misforståelse allerede er i gang.

Gennem sådan en misforståelse og en løgn, møder Honey den gamle, gnavne Marcel på et hospice. Marcel ligger for døden – men har en masse ufærdige forhold til sin datter og børnebørn. Noget der nager Marcel.

Selvom Honey intet har med Marcel at gøre – vender hun alligevel tilbage til den gamle mand. Hos ham finder Honey en mission, som hun gør til sin egen - for at Marcel skal forlade denne jord med et smil på læben. 

Læs hvad der sker med Marcel, Honey og glem heller ikke Philip! Vælger Honey at tage med til festen eller lyver hun sig fra den?! Reservér bogen her!