Evas bedste bog og film

16.12.20
Bibliotekspersonalet anbefaler årets bedste bøger, film, mm

Biblioteksassistent Eva har primært hældt hovedet fuld af svenske og engelske feelgood romaner i nedlukningstiden. Hun siger: ”De var åbenbart ofte hurtigt læste og let forgængelige. Den eneste titel jeg kan huske, er nemlig en noget anden genre, nemlig ’Den tyske pige’ af Armando Lucas Correa. Det er en fin historie med udgangspunkt 2. verdenkrig, som jo altid er tankevækkende.

’Den tyske pige’ kan lånes som ebog og netlydbog på eReolen

En film der har gjort indtryk er: ’The Journey’, som er en historie om de 2 ledende politikere på hver sin side af den Nordirske konflikt, der på en længere biltur gennem Skotland ændrer historien. Der er noget af den særlige stemning, der ofte er over engelsk/irske film. Også er der en fantastisk sang i slutningen, af og med Glen Hansard”