Benny-bobs bøfbanan
benny-bobs bøfbanan

Benny-Bobs bøfbanan

Af Anonym (ikke efterprøvet)
09.06.16
Børnebibliotekarerne anbefaler Benny-Bobs bøfbanan af Arne Svingen

Benny-Bob er skolelærer. Benny-Bob hader børn. Benny-Bob skal på lejrskole med sin klasse – og det går mere end galt.

Mød den kedelige, egoistiske og mega-negative skolelærer Benny-Bob. Benny-Bob har ingen glæde i livet. Arbejdet med børn, børn og atter børn – driver ham til vanvid. Benny-Bob ser børn som små mennesker, der bare skal skynde sig at blive voksne. De er dumme, grimme og ret ulækre. Nu skal Benny-Bob med sin klasse på lejrskole – og han er den eneste voksne! Og der er slet ikke styr på noget. Det eneste Benny-Bob med sikkerhed ved er, at så længe han kan tælle til 20 børn – så har han ikke mistet nogen…

Det eneste der bare er en anelse positivt i Benny-Bobs liv bliver Linda, som passer lejrskolen og ”nemt kunne have været grimmere”. Hun kommer nu ind i Benny-Bobs liv. Selv om Benny-Bob overhovedet ikke kan finde ud af at være på nogen måde positiv – får Linda alligevel hans hjerte til at banke.

Sammen med klassen forsøger Benny-Bob - med alle mulige kneb og tricks - at vinde Lindas hjerte. Og der skal rimelig meget til!

Hvis du er til lette bøger med meget fald-på-halen-humor og virkelig klamme madopskrifter, så skal du læse ”Benny-Bobs bøfbanan”. Reserver bogen her!

Materialer