Historiens verden

Adgang
Adgang hjemmefra med pinkode
HistoriensVerden.dk er en dansksproget historieportal, der dækker hele verdenshistorien fra oldtiden og frem til det 21. århundrede.

Teksterne på Historiensverden.dk findes i flere sværhedsgrader, og siden er derfor velegnet til brug af både børn og voksne.

På Historiensverden.dk gennemgås den historiske udvikling fra oldtidens Mesopotamien og Ægypten til Grækenlands opblomstring og det antikke Romerrige, fra kristendommens fødsel til pavedømmets dannelse og de store riger i Europa, islams fremvækst og Det byzantinske Rige frem til renæssancens fødsel og reformationen, der splittede Europa. Endvidere gennemgås de store opdagelser, religionskrigene i Europa, enevælden, oplysningstiden, nationalstaternes tidsalder, industrialiseringen, verdenskrigene, den kolde krig og krigen imod terrorisme. Historiensverden.dk giver et historisk overblik gennem tekster, leksikonartikler, biografier, kilder og lydforedrag

Du har mulighed for at oprette din egen profil His­to­ri­ens­ver­den.dk, hvilket vil give dig mulighed for at benytte flere funktioner på siden. 

Tags