eReolen

eReolen

Adgang
Login kræver bopæl i Albertslund
På eReolens hjemmeside er der adgang til tusindvis af e-bøger og netlydbøger.

På eReolen kan du som låner på Albertslund Bibliotek få adgang til masser af gode læse- og lytteoplevelser. Du kan streame dem på din tablet, smarthpone eller computer. Skal du have bogen med dig, skal du benytte eReolens app, som du kan hente i App Store eller Google Play.

Du kan låne 2 e-bøger og 3 lydbøger om måneden.

Langt de fleste titler er umiddelbart tilgængelige, men på nogle e-bøger og lydbøger er der udlånsbegrænsninger. I de tilfælde skal du eventuelt oprette en reservation.

Reservation
Hvis en titel ikke er ledig for udlån, vises en reservationsknap i stedet for en låneknap. De titler, der kræver en reservation, er markeret med orange i søgeresultaterne, mens titler, der er ledige til udlån, markeres med grønt.

Det er muligt at reservere tre titler ad gangen. Du kan få overblik over dine reserverede titler på ”Min side/Mine lån,” hvor det også er muligt at holde øje med, hvor mange dage der resterer, inden titlen bliver ledig til udlån. Herfra er det også muligt at slette en reservering. Første gang du laver en reservation på hjemmesiden eller i app’en, skal du opgive dine kontaktoplysninger. Når en reserveret titel er blevet ledig til udlån, får du besked via SMS og mail. Når en titel meldes ledig til udlån, skal du låne den indenfor 48 timer, ellers bortfalder din mulighed for at låne titlen.

Stream og download
På eReolen.dk kan du streame e-bøger og lydbøger. Hvis du vil downloade e-bøger og lydbøger, skal du benytte eReolens app til iOS og Android. Læs mere om kravene her.