Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
200 kr.
Lokalitet
Forbrændingen
Vognporten 11
2620 Albertslund
Arrangører
Eksternt arrangement, Forbrændingen
Target
For unge og voksne
Køb billet(ter)
Litteratur

Avisen Live #2

24.10.20
Albertslunds unikke litteraturfestival vender tilbage med et stærkt program.

Velkommen til Avisen Live

Avisen Live er Albertslunds helt egen og helt unikke litteraturfestival, som debuterede sidste år med stor succes, og som igen i år præsenterer et litterært og kulturelt program i topklasse.

Festivalen er opdelt i forskellige sektioner, præcis ligesom en god, gammeldags papiravis, som fortolkes live. Forestil dig en forstørret dagligstue med bløde møbler og højt til loftet. Du smækker benene op eller slænger dig i sofaen med en kop kaffe eller en kold øl og går på nysgerrig opdagelse i en poetisk, sjov og klog avis, hvor aktuelle forfattere leverer nye perspektiver på alt fra internationale nyheder, sex og samliv, eksistens, debat, kontaktannoncer og kryds&tværs. Lørdagshygge på højt plan.

På Avisen Live vil du opleve interviews og veltilrettelagte paneldebatter med fremtrædende kulturpersonligheder, tænkere og forfattere, hvor der er tid til fordybelse. Der vil være litterære performances - som f.eks. poetry slam og skarp satire - og musikalske indslag, som fællessang, musikalske oplæsninger og en fed afslutningskoncert - i år med det vidunderlige smadderpop-fænomen SØN.

Kom som du er! Avisen Live er en uformel og hyggelig festival, som lægger op til et engageret og spørgelystent publikum, men også giver plads til, at man bare kan komme og lytte og opleve, hvad der sker, når der er tid til fordybelse.

Avisen Live varer hele dagen lørdag den 24. oktober på spillestedet Forbrændingen og der vil være mad, snacks, bagværk og masser af kolde og varme drikke at købe. 

Prøv Avisen Live! Litterær hygge på højt plan.

Du kan opleve ...

Asta Olivia Nordenhof (Økonomi)⠠ Tine Høeg & Simon Brinck (Sex & Samliv)⠠ Carsten Jensen (Eksistens)⠠ Bisse (Musik)⠠ Jakob Stegelmann & Anja C. Andersen (Videnskab)⠠ Dennis Gade Kofod (Kriminalstof)⠠ Naiha Khiljee (Skoleliv) ⠠ SØN (Musik) ⠠  Lone Aburas (Læserbreve) ⠠ Rasmus Nikolajsen & Tone Grosen Dandanell (Erhverv)⠠ Aaiún Nin (Nyheder)⠠ Dennis Gade Kofod (Kultur) ⠠ Nanna Bang (Kontaktannoncer)⠠ Mikkel Krause Frantzen &  Tone Frank Dandanell & Alfred Bordado Sköld & Kirsten Hyldgaard(Livsstil) ⠠ Individ i Fællesskab, Borgmester Steen Christiansen & Peter Dyreborg (Lokalnyt)

Se programmet og læs mere om de enkelte sektioner her

Dagens venlige og musikalske vært og kryds og tværs-tovholder er digter og forfatter Lars-Emil Foder.

Vi passer på hinanden

Vi gør alt for at leve op til myndighedernes anbefalinger hvad angår Corona, derfor er der også kun et begrænset antal billetter til salg. De generelle retningslinjer kan læses her

Støt op = hygge

Af samme grund appellerer vi til at ALLE passer godt på hinanden og støtter op om festivalen ved at deltage hele dagen, såfremt man har billet. Da programmet er stort og pladserne få, ser vi gerne at de ikke står tomme. Så støt op om festivalen ved at hengive dig til den totale hygge hele dagen!

Køb billetter til Avisen Live d. 24. oktober her på Forbrændingens hjemmeside

Dørene åbnes kl 11 og programmet starter kl 12