Foto: Malthe Ivarsson

Avisen Live på Badesøen Festival

06.08.22
Kom og besøg Avisen Lives telt på Badesøen Festival

Avisen Live rykker traditionen tro ind med et litteraturtelt på årets Badesøen Festival, der byder på musik, mad, vandland og litteratur – og meget mere!

Her kan du bl.a. slå dig ned i lænestolen med Samfundssektionen til en samtale om magt, klasse og nærhed med den svenske forfatter og samfundsdebattør Tone Schunnesson og journalist og forfatter Lucia Odoom. Den danske sci fi-debutant Viggo Bjerring besøger også dagligstuestemningen under Avisen Lives teltdug til en snak om sektionen Videnskab & Teknologi.

Derudover byder musikprogrammet på Badesøen Festival på den danske popkomet Tobias Rahim, den ugandiske queer-DJ’en Athentically Plastic og det tyrkiske surf/psych-rock-ikon Gaye Su Akyo – og mange flere!

Se det fulde program og billetlink på festivalens hjemmeside, www.badesoen.dk.

Badesøen Festival er en festival arrangeret i samarbejde mellem The Lake Radio, spillestedet Forbrændingen, Albertslund Bibliotek og Friluftsbadet Badesøen i Albertslund.

Køb billetter til Badesøen Festival på Forbrændingens hjemmeside