Om dette arrangement

Tid
12:00 - 20:00
Pris
220 kr.
Lokalitet
Porten
Fængselsvej 39
Arrangører
Target
For alle
Køb billet(ter)
Litteratur

Litteraturfestival AVISEN LIVE

03.06.23
Litteratur, fællesspisning, musik, croquis & teater - velkommen til en sommerdag i fængslet!

Kom med til en sommerdag fyldt med levende litteraturoplevelser ud over det sædvanlige, croquis, fællesmiddag, koncert og hygge.

Den 3. juni kl. 12-20 slår Albertslund Bibliotek portene op til det tidligere Vridsløselille Statsfængsel og byder velkommen i Egen Olsens fængsel til litteraturfestivalen Avisen Live. Det bliver en hyggelig dag med kulturindslag for enhver smag, hvor vi bl.a. får besøg af albertslundkending og forfatter Kim Fupz Aakeson og fængselspræst og leder af Fangekoret Louise Adrian. De to taler om festivalens historiske omgivelser og livet her, som Aakeson har skrevet om i sin bog Fangeleg. Bogen er filmatiseret som tv-serie med Sofie Gråbøl i hovedrollen og får premiere på DR til efteråret.

Du kan også møde Simi Jan, journalist og forfatter, der vil fortælle om sit arbejde som udenrigskorrespondent på TV2, der bl.a. har bragt hente til Iran og Afghanistan, når alle andre var på vej ud. Derudover kan du se Albertslundpremiere på teaterstykket Rebound af Mungo Park og tegne croquis akkompagneret af musik af thereminspiller Pamelia Stickney og oplæsning af den svenske digter Melanie Kittie i et unikt samarbejde.

Der vil desuden være kaffe og kage hele dagen og fællesspisning kl. 18 af Madmenageriet med en spændende menu med smage fra Indien, som forfatter Sabitha Söderholm har skrevet en tekst til lejligheden om.

Du kan se hele programmet på www.avisenlive.dk og billetten finder du på Forbrændingens hjemmeside her: https://forbraendingen.dk/events/avisen-live-2023/

 

Avisen Live er støttet af Statens Kunstfond og arrangeret i samarbejde med Forbrændingen og Enggaard A/S.