Byens træer

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Mødested ved Verdensmålcenteret
Arrangører
Target
For unge og voksne
Foredrag & debat

Byens træer

29.05.24
Cykeltur med træspecialist Jens Thejsen og Povl Markussen fra Verdensmål Centeret, rundt til nogen af Albertslunds mange interessante træer.

Det handler om byens træer – ikke skovens! For også i byen har vi masser af træer: Vilde træer, hjemmehørende træer, eksotiske træer, kulturtræer og naturtræer, eventyrlige træer, gamle træer og helt nye - træer for både skønhed, leg, klima og biodiversitet.

Få en ny vinkel på byen, set fra træerne, der renser vores luft, beskytter vores vand, skaber biodiversitet og køler vores by i takt med at temperaturerne stiger - og som har deres helt eget liv og historie.

Arrangeret i samarbejde med Albertslund  Verdensmålcenter.

Gratis med tilmelding

 

Vi har teleslynge til rådighed for hørehæmmede ved vores arrangementer på biblioteket, forsamlingshusene og beboerhusene. Giv gerne besked på mail nof@albertslund.dk på forhånd eller giv besked til personalet, når du ankommer til arrangementet, så klarer vi det tekniske. Vil du gerne benytte teleslynge på et af de andre venues, så send en mail på nof@albertslund.dk så vi kan få udstyret sat op på forhånd.