Evert Taube

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Galgebakken
Arrangører
Target
For unge og voksne
Musik

Rosor och tulpan - spiller musik af Evert Taube UDSOLGT

07.05.24
Der er en fejring af livet, kærligheden og naturen i Evert Taubes musik.

Sangene om kærlighed, rejser og natur er evig gyldige og bliver af Rosor Och Tulpan fortolket med lige dele respekt og nysgerrighed. Sitrende guitarer sørgmodige klarinetter, gyngende sømandsharmonika og svensk visesang når det er som finest. Den svenske nationalskjald Evert Taube (1890-1976) nåede at udgive 50 bøger og indspille næsten 200 sange. Hans musik og tekster har haft en stor indflydelse på den svenske visekulturarv. Kom selv og lyt, dette er musik for alle.

ROSOR OCH TULPAN består af 6 musikere der gennem de sidste tyve år har været toneangivende på den danske jazzscene. De sidste ti år har de ved en lang række koncerter dykket ned i den uimodståelige sangskat af den svenske nationalskjald Evert Taube.

Gratis med tilmelding

 

Vi har teleslynge til rådighed for hørehæmmede ved vores arrangementer på biblioteket, forsamlingshusene og beboerhusene. Giv gerne besked på mail nof@albertslund.dk på forhånd eller giv besked til personalet, når du ankommer til arrangementet, så klarer vi det tekniske. Vil du gerne benytte teleslynge på et af de andre venues, så send en mail på nof@albertslund.dk så vi kan få udstyret sat op på forhånd.

Tags