Den største historie

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 13:00
Pris
Gratis
Target
For børn og unge
Børn & unge

Tidsrejsen: Lyttebiograf - Den største historie

09.03.24
Kom ind i mørket og tag med på en rejse i en usynlig tidsmaskine.

Sammen skal vi på en vild rejse i tid - kun ved at bruge vores ører. Bare rolig, vi viser dig hvordan. 

Vi skal langt tilbage i universets, jordens, livets, dyrenes og menneskenes historie, for vi skal finde ud af, hvorfor vi mennesker findes - hvorfor vi er som vi er; og hvorfor vi er endt lige her, lige NU. 

’Den største historie’ er en historie i 12 kapitler, der er udkommet som podcast og bog. "Den største historie” er skabt af Julie Bang.  Stemmerne i podcasten er Johan Olsen, en af Danmarks absolut bedste formidlere af naturvidenskab, og pigen “Ava på 11 år, der bliver spillet af Kamille Winsløv Wied. I deres selskab lever vi de vigtigste momenter i universets- og livets tilblivelse - afgørende øjeblikke, hvor noget nyt tager form, og hvor alt er på spil.  

Historien findes også som illustreret bog. Bogen er blevet til i samarbejde med Johan Olsen og Benni Bødker - med illustrationer af Ina Korneliussen. 

Varighed: 15 minutter 

11.00 
11.25 
11.50 
12.15 
12.40 

Målgruppe: For alle - børn under 7 år ifølge med en voksen.

Gratis med tilmelding. 


Vi har teleslynge til rådighed for hørehæmmede ved vores arrangementer på biblioteket, forsamlingshusene og beboerhusene. Giv gerne besked på mail nof@albertslund.dk på forhånd eller giv besked til personalet, når du ankommer til arrangementet, så klarer vi det tekniske. Vil du gerne benytte teleslynge på et af de andre venues, så send en mail på nof@albertslund.dk så vi kan få udstyret sat op på forhånd.

 

Tags