Scienceshow

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:00
Pris
Gratis
Target
For børn og unge
Børn & unge

Tidsrejsen: DTU Scienceshow

09.03.24
Kom og få et uforglemmeligt show hvor din opfattelse af begrebet tid kommer på en anderledes opdagelsesrejse.

Findes der en videnskabelig måde at definere tid på? Går tiden forskelligt afhængigt af, hvordan man bevæger sig? Og hvad er reaktionstid egentlig? Tiden spiller en stor rolle i naturvidenskaben, og derfor har vi inviteret DTU Science Show til at undersøge tiden fra uvante leder og kanter. Med eksperimenter, farver og gode historier vil de vise en række forsøg og forklare forskellige naturfænomener på en sjov og forståelig måde.    

DTU ScienceShow er en gruppe studerende, der tager ud på skoler, gymnasier og lignende, hvor vi formidler naturvidenskab på en sjov og lærerig måde. 

Med eksplosioner, farver og gode historier underholder DTU SienceShow, for at vise, at naturvidenskab er sjovt, fascinerende og relevant. Ud fra en målsætning om at øge lysten til at lære hos tilskuere, og pirre deres nysgerrighed indenfor naturvidenskab, laver de forsøg, der på en god og forståelig måde forklarer nogle af de naturvidenskabelige fænomener, vi oplever hver eneste dag. 

Målgruppe: Alle

Gratis med tilmelding.

Vi har teleslynge til rådighed for hørehæmmede ved vores arrangementer på biblioteket, forsamlingshusene og beboerhusene. Giv gerne besked på mail nof@albertslund.dk på forhånd eller giv besked til personalet, når du ankommer til arrangementet, så klarer vi det tekniske. Vil du gerne benytte teleslynge på et af de andre venues, så send en mail på nof@albertslund.dk så vi kan få udstyret sat op på forhånd.

Tags