Den mystiske kuffert

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 14:00
Pris
Gratis
Target
For børn og unge
Børn & unge

Tidsrejsen: Den mystiske kuffert

09.03.24
Der er sket noget meget mystisk på biblioteket!

Rådhusbetjenten har fundet en efterladt kuffert fra gammel tid i kælderen. Vi aner ikke, hvorfor den er efterladt, og hvem der har efterladt den, men kufferten er fyldt med hemmelige tekster, skjulte rum, håndskrevne breve, overvågningskamera, en mystisk notesbog, lydoptagelser og meget mere. Vil du hjælpe med at opklare, mysteriet om kufferten?

Den mystiske kuffert er en litterær installation, som har til formål at give en anderledes og eksperimenterende læseoplevelse. 

Kufferten er udarbejdet af forfatter Stine Sillesen i samarbejde med Dokk1. Projektet er støttet af Statens Kunstfond og Slots og Kulturstyrelsen.

Målgruppe: Alle

Gratis. Ingen tilmelding.

Vi har teleslynge til rådighed for hørehæmmede ved vores arrangementer på biblioteket, forsamlingshusene og beboerhusene. Giv gerne besked på mail nof@albertslund.dk på forhånd eller giv besked til personalet, når du ankommer til arrangementet, så klarer vi det tekniske. Vil du gerne benytte teleslynge på et af de andre venues, så send en mail på nof@albertslund.dk så vi kan få udstyret sat op på forhånd.

Tags