Musikoplevelser på din skærm

05.03.20
Vidste du, at du har adgang til musikkens Netflix via biblioteket?

Vi giver adgang til Stingray Qello, der har verdens største samling af koncerter og musikdokumentarer. En slags musikkens Netflix, hvor du altid kan finde nyt og spændende indhold med de største navne fra 1920’erne og frem til nu inden for et hav af genrer. Du finder alt lige fra blues og jazz til pop og hip hop og især rockens helt store navne er stærkt repræsenteret.

Du kan fx se dokumentarer og koncerter med store kunstnere som Patti Smith, Leonard Cohen og Bob Dylan, der er navnene i vores meget populære arrangementsrække ’Rockens poetetiske stemmer’, hvor biblioteket sætter fokus på nogle af rocksangskattens allerfineste poeter.

Det eneste det kræver for at få adgang er, at du er medlem af Albertslund Bibliotek og borger i kommunen. Derudover skal du oprette dig som bruger på Stringray Qello. Læs mere og få adgang her.