Vi savner jer!

14.04.20
Hver dag sidder vi klar ved e-mailen, giver gode råd til læsning og viser dig vej i den digitale verden.

Håber I alle har haft en dejlig påske og nydt det skønne forårsvej (og sneen..hvad var nu det?). Vi savner jer og alle de inspirerende snakke vi plejer at have om bøger på vores skønne bibliotek aka hele Albertslunds gigantiske fælles bogreol. Men vi er her stadig! Hver dag sidder vi klar ved e-mailen og giver gode råd til læsning eller viser dig vej i den digitale verden.

Skriv til: information@albertslundbib.dk

Mangler du en god krimi at gå i gang med, tips til gode børnebøger, spritnye romaner til storlæseren eller inspirerende fagbøger, så skriv til os! Vi anbefaler på livet løs, og viser dig vej til alt det gode du kan finde på eReolen, og de andre digitale tjenester du har adgang til via biblioteket.

Virtuel krammer fra Jeres bibliotekarer!