Vestegnens Kulturuge 2020

03.09.20
Program over Albertslund Biblioteks arrangementer under kulturugen

Kultur er med til at starte fælleskaber. I den kommende uge - Vestegnens Kulturuge - har vi derfor en hel række arrangementer med fokus på alle de ting som samler os: god musik, god mad, fælles områder og kvarterer og fælles minder. På programmet står:

Spis en trommesolo - UDSOLGT

Tid: Søndag den 6. september kl. 15-16
Sted: Vridsløselille Fængsel
Der er guf til ørerne, munden og øjnene, når kokkene Stine og Klavs, sammen med verdens skøreste trommeslager Kalle Mathiesen, serverer en sansekoncert for hele familien i Egon Olsens gamle fængsel

På cykeltur i Albertslund

Tid: Tirsdag den 8. september kl. 16
Sted: Mødested Albertslund Hovedbibliotek
Tag med Povl Marcussen fra Agendacenteret på cykeltur rundt til de skønne områder i Albertslund, hvor han fortæller historier fra boligområderne. Måske har DU også en historie at fortælle fra vores dejlige by?

Fernisering af udstillingen 'Vores kvarter'

Tid: Tirsdag den 8. september kl 12.30-13.30
Sted: Albertslund Hovedbibliotek
Udstillingen Vores Kvarter sætter fokus på alle de gode minder, som albertslunderne har om deres yndlingssteder i Albertslund. Grib muligheden for også at få din historie med i udstillingen. Udstillingen kan ses frem til den 3. oktober.

Forbrændingens gourmet weekend

Tid: Fredag den 11. september og lørdag den 12. september
Sted: Vridsløselille Fængsel
Superkokken Gorm Wisweh står for maden til disse eksklusive fællesspisningsarrangementer. Fredag står forfatteren Victor Boy Lindholm for det litterære indslag, og lørdag er det Veronika Katinka Martzen fra Den Korte Radioavis, der er på scenen.