Spørg Biblioteksvagten - eller os

25.03.20
Helt ekstraordinært kan du som låner på Albertslund Bibliotek kontakte Biblioteksvagten med alt mellem himmel og jord - du kan ringe, maile eller chatte.
Hos Biblioteksvagten kan de besvare (næsten) alle de spørgsmål der skulle opstår, eks. når børnefamilien skal finde bøger eller film til hyggestunder, eller den studerende skal finde kilder til sin SRP, eller finde svar på alle de spørgsmål I nu skulle have - hvorfor er himlen blå? eller lægger pattedyr æg? eller hvem skrev Jorden rundt på 80 dage?

Biblioteksvagten sidder klar til at svare:

• Mandag til torsdag kl.8-22
  • Fredag kl.8-20
  • Lørdag kl.8-16
  • Søndag kl.14-22

Her på biblioteket har vi også oprettet en mail, hvor du kan spørge din lokale bibliotekar om gode råd til læsning eller få vist vej i den digitale verden - skriv til os på information@albertslundbib.dk

Husk dog at du ikke kan låne, reservere og aflevere fysiske materialer i lukkeperioden.
Har du spørgsmål til fysiske materialer kan du læse mere her: https://albertslundbibliotek.dk/nyheder/kort-nyt/albertslund-bibliotekerne-holder-lukket