SMS julekalender for voksne

25.11.20
CARINA, en real time SMS-juledagbog med Merete Pryds Helle

Merete har fået uvelkomment besøg. Den runde nisse Carina er flyttet ind og gør hvad hun kan for at ødelægge julestemningen. Vil det lykkes? Lægger hun gaderne øde? Tager hun smilet fra os? Følg med i Meretes forsøg på at redde julen trods Carinas indtog.

Merete Pryds Helle skriver og sender beskeder direkte fra sin mobiltelefon til alle tilmeldte læsere, der således kan følge med i Meretes liv i december fra 1. december og helt frem til juleaften. Merete skriver fra bussen, fra huset og på sin vej gennem julemåneden om Corona, nisser, familien og livet generelt.

Kom med ind i en unik fortælling, som kun kan følges på mobilen direkte, mens den foregår!

SMS-julekalenderen udgives i samarbejde med Det Digitale Folkebibliotek, SMSpress og en række af landets biblioteker. Bor du i en kommune, hvor biblioteket er tilmeldt, kan du følge julekalenderen direkte på din mobiltelefon.

Tilmelding: Send CARINA til 1277 inden den 1. dec.

Merete Pryds Helle er en af Danmarks mest markante forfattere og modtog i 2017 De Gyldne Laurbær for sin slægtsroman Folkets Skønhed. Siden er hun også blevet nomineret til Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris 2020 for ‘Min øjesten’.

SMSpress udgiver SMS-noveller og levende litteratur i lommeformat. Læseren modtager en SMS-novelle som beskeder sendt til sin mobil fra hovedpersonerne i historien. Nogle gange er man en del af historien, andre gange følger man med i samtaler. Nogle titler indeholder spændende interaktive elementer, eller som i dette års julekalender, et real time aspekt hvor forfatteren skriver og sender beskeder fra sin egen mobiltelefon, direkte til læseren.