Til studerende

Særlig service til studerende

09.12.20
Få hjælp til opgaven også under nedlukningen.

Studerende kan via denne formular komme i kontakt med biblioteket, og få hjælp til at finde den rette litteratur og de gode kilder til studiet. Studerende kan også få reserverede materialer udleveret efter individuel aftale. Skriv til os på formularen HER og så vil vi kontakte dig mellem kl. 10-13 på hverdage. Udlevering sker tirsdage kl 10-14, onsdag 14-18 og torsdage kl 12-16 eller efter aftale ved bibliotekets bagindgang.

I formularens tekstfelt kan du beskrive de spørgsmål, som du gerne vil have hjælp til. Hust at du kan reservere materialer fra bibliotekets hjemmeside eller fra biblioteks-appen, hvis du allerede ved, hvilke materialer du skal bruge. Det er muligt at skaffe materialer fra andre biblioteker - du kan enten selv bestille dem via Bibliotek.dk, eller vi kan skaffe dem hjem til dig. Læs mere om hvilke services vi tilbyder under punktet Studerende og i vores nedluknings-FAQ.