Projekt- og kommunikationspraktikanter til Albertslund Bibliotek søges

01.12.21
Brænder du for litteratur- og kulturformidling? Så søg praktikstilling på Albertslund Bibliotek!

Er du nysgerrig på din omverden og formidling? Har du gode idéer og mod på at kaste dig ud i nye ting? Så søger Albertslund Bibliotek lige nu efter to praktikanter til foråret 2022.

Albertslund Bibliotek er et litteraturhus og et fællesskab på Vestegnen, som arbejder med store ambitioner og højt til loftet. Vi smitter vores omgivelser med vores kærlighed til litteratur og vi samarbejder i øst og i vest for at udbrede budskabet om at kultur og litteratur kan hjælpe til med at berige livet, og gøre verden god og rar at leve i.

Albertslund Bibliotek er en arbejdsplads som rummer plads til forskellighed og som praktikant bliver du én på holdet. Huset rummer både bibliotek, borgerservice og billedskole, og synergien herimellem gør vi en dyd ud af at dyrke. Foråret byder på opstart af nye samarbejder, den traditionsrige børnefestuge, læsekampagner, udstillinger, planlægning af Albertslunds helt egen litteraturfestival Avisen Live, Vestegnens Kulturuge, finurlige arrangementer på det nedlagte fængsel i Vridsløselille og meget mere.

På Albertslund Bibliotek får du:

• Mulighed for at arbejde med udviklingsprojekter på biblioteket og i byrummet
  • Spændende opgaver, hvor kvalitet og engagement er i centrum
  • Plads til at byde ind med din viden
  • Sparring og godt kollegaskab

Hvis nu du er:

• I gang med en lang/mellemlang-videregående uddannelse. Det kan være inden for kulturformidling, litteratur, performance design … Det vigtigste er lysten til at være med.
  • Fan af folkebiblioteket og dannelse
  • Frisk på at arbejde projektorienteret og god til at kommunikere
  • Har mulighed for at være i praktik fra omkring midt januar til juli, 25-37 timer i ugen

Så søg praktikstillingen på Albertslund Bibliotek. Vi søger to praktikanter – én med fokus på voksenkultur og én med fokus på børn. I kommer til at arbejde sammen om en række opgaver.

Praktikken er ulønnet. Arbejdstiden planlægger vi med hensyn til dit studie, vekslende arbejdstider er en del af praktikken.

Send ansøgningen til mab@albertslundbib.dk Ansøgningsfrist d. 15.12. 2021. Samtaler afholdes 17. dec. eller d. 20. dec.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Børnekulturformidler Marie Blædel Larsen på tlf. 23475747 / Litteraturformidler Sigrid Radisch Bredkjær tlf. 2262 2648.

Glæder os til at høre fra dig!