Påskeferieposer til familiehygge

05.03.21
Bestil en pose med bøger og idéer til aktiviteter til Påskeferien – og vi pakker den til dig.

Mange familier tager på biblioteket inden ferien. Det kan I ikke i år, men hjælpen er nær!

Gå ind på denne bestillingsside og skriv hvor mange I er i familien og hvilken alder børnene har, så pakker vi en pose, som passer lige til jer. Vi pakker bøger, som I kan læse sammen, bøger som kan inspirere til aktiviteter, findebøger og mindst én bog til hvert barn. Vi tilbyder også at vedlægge et brætspil til jer – dette gælder dog kun så længe vi har brætspil hjemme, som passer til børnenes alder.

Vær opmærksom på at du eller dit barn skal være meldt ind som låner for at kunne bestille en Påskeferiepose! Hvis du ikke allerede er låner, kan du melde dig ind med Nem-ID her.

Ønsker I bestemte titler eller bøger til selvlæsning kan I enten reservere dem via hjemmesiden eller biblioteksapp’en eller skrive en mail til boer@albertslundbib.dk.

Påskeferieposen kan hentes tirsdag kl 10-14, onsdag kl 14-18 og torsdage kl 12-16 ved gitterporten på bagsiden af biblioteket (med udsigt til Nordmarks Allé).

I får besked på mail, når Påskeferieposen er klar til afhentning. Husk at medbringe nummeret på posen.