Musik og fællesskab

08.09.21
Elsker du musik? Kan du lide at udvide din musikalske horisont og være sammen med andre om musikken? Så er vores lyttekreds lige noget for dig.

Lyttekredsen drives af en gruppe musikglade albertslundere. Gruppen mødes en gang om måneden og beskæftiger sig i udgangspunktet med alle genrer lige fra klassisk og jazz til rock og blues.

Det er helt frivilligt, om du vil holde oplæg for de andre om lige præcis din yndlingsmusik, eller blot deltage i snakken og lytte til aftenens repertoire af musik og/eller videoer af koncertoptagelser m.m.. Vil du vide mere og deltage i lyttekredsen, så henvend dig til musikbibliotekar René Larsen på rel@albertslundbib.dk eller John Molin, der er kontaktperson i lyttekredsen, på molinlarsen@gmail.com.

I efteråret bliver der bl.a. mulighed for at lytte til italiensk musik og musikquizze.

Kalender:

Tirsdag den 28. september: "Italien i musik - Musik fra og inspireret af Italien"

Tirsdag den 26. oktober: "En ikke klassisk musikquiz"

Tirsdag den 30. november: "Ønskekoncerten"