MasterFile EBSCO

19.11.20
Til dig, som skriver akademisk opgave

Det kan nogle gange være svært at finde materialer til de store akademiske opgaver på et almindeligt folkebibliotek. Så kan det være en god idé at se på, hvad Masterfile EBSCO kan tilbyde.

MasterFile EBSCO er en engelsksproget artikeldatabase, der indeholder tekster fra akademiske tidsskrifter, magasiner, opslagsværker og landerapporter samt biografier og primærkilder. Du kan derfor finde materiale til din opgave, hvad enten du skriver om naturvidenskab, samfundsrelaterede emner, kultur eller histore - eller meget andet. Du kan også finde billedmateriale, da Masterfile EBSCO har en meget stor billeddatabase.

Du kan få adgang til MasterFile EBSCO via Albertslund Bibliotek. Du skal bruge dit cpr-nummer og den pinkode, som du bruger som låner på Albertslund Bibliotek. Er du ikke allerede meldt ind som låner hos os, skal du henvende dig til personalet eller oprette dig selv via Nem-ID her

Læs mere om MasterFile EBSCO og log på her