Litteraturfestivalen AVISEN LIVE er tilbage

Kom med til en sommerdag med litteratur, musik, croquis, fællesspisning og overraskelser. Denne gang rykker vi ind i Porten, det tidligere Vridsløselille Statsfængsel

AVISEN LIVE er tilbage lørdag den 4. juni 2022 kl. 13 - denne gang i PORTEN.

Kom med til en sommerdag med litteratur, musik, croquis, fællesspisning og overraskelser. Vi har rykket scenen udenfor og ind i PORTEN. De historiske bygninger husede tidligere Vridsløselille Statsfængsel, men åbnes nu for AVISEN LIVEs unikke program - bare få minutters gang fra Albertslund Station.

Her kan du slå dig ned i de bløde lænestole, snuppe en Vermouth og nyde et fantastisk program af litteratur, performance, musik og fællesskab.

Programmet er endnu ikke offentliggjort, men følg med på avisenlive.dk og festivalens facebook og instagram.

Billetsalget er netop åbnet og de hurtigste kan nu få early-bird billetter til 150 kr. (normalpris 220 kr.)

AVISEN LIVE er en levende litteraturfestival med højt til loftet og uhøjtideligt fællesskab. På AVISEN LIVE vil du opleve interviews og veltilrettelagte paneldebatter med fremtrædende kulturpersonligheder, tænkere og forfattere. Der vil også være litterære performances – som f.eks. poetry slam og skarp satire – og musikalske indslag, som fællessang, musikalske oplæsninger og en fed afslutningskoncert. Du kan læse mere og se billeder fra tidligere år på festivalens hjemmeside www.avisenlive.dk.

 

Bag AVISEN LIVE står Albertslund Bibliotek og spillestedet Forbrændingen. I 2019-2021 fandt festivalen sted i på Forbrændingen. Nu rykker vi for første gang ud i sommerdagen og ind i helt nye rammer med A. Enggaard som samarbejdspartner.

AVISEN LIVE har også en fast scene på Badesøen Festival i Albertslund, næste gang lørdag den 6. august 2022.