Lasse-Leif og den giga mega abnormt store julekalender

26.11.20
Årets juleudstilling

Hver dag åbner børnebibliotekaren en låge i den kæmpestore Lasse-Leif-julekalender i Biblioteksrummet. Inde bag lågerne findes de skønneste tegninger af julede sager, samt en finurlig original tekst med Lasse-Leifs grublerier og guldkorn over julens mange mysterier.

Udstillingen er udviklet i samarbejde med forfatter Mette Finderup og illustrator Annette Carlsen, som også besøger os til åbningsfesten, hvor der vil være højtlæsning, live-tegning og masser af æbleskriver.

Program lørdag den 5/12 kl 11-13:

Kl. 11 – 11.45: Mette Finderup læser højt af helt ny Lasse-Leif bog. Herefter tegner Annette Carlsen for de fremmødte, og til sidst vil det være muligt at stille spørgsmål om Lasse-Leif og Luske-Lise til de to, for vi har hørt, at de kender Lasse-Leif rigtig godt.

Kl. 12-13: Der serveres æbleskriver til de fremmødte og børnene kan farvelægge en tegning med Lasse-Leif eller Luske-Lise, mens de på skift og med afstand kan tale med forfatteren og tegneren og få en gratis plakat med hjem – selvfølgelig med de to kunstneres autografer.

Gratis adgang med tilmelding her (der skal bestilles billetter til både forældre og børn)